Open sollicitatie
Career

Open sollicitatie

Anne-Catherine Creed Bovill
  • Anne-Catherine Creed Bovill
  • Management

Mocht er geen Livework vacature online staan die aansluit bij jouw expertise, dan kun je een open sollicitatie sturen. Geef in je sollicitatie duidelijk aan naar wat voor soort functie je op zoek bent.

Over Livework Rotterdam

Met 70+ collega’s wereldwijd werken wij met een duidelijke missie om de samenleving en het bedrijfsleven te verbeteren door middel van service design.

Wij zijn een groeiende organisatie die internationaal werkt vanuit locaties in Rotterdam, Londen en Sao Paulo. Wij zijn trots op het werk dat wij doen, met als doel duurzame menselijke behoeften centraal te stellen in organisaties en ze tegelijkertijd effectiever en winstgevender te maken.

Als onderdeel van ons inclusieve ethos, pleiten wij voor vaardigheden vóór graden. Wij geven om wat je hebt gedaan en kunt doen en niet alleen om je academische referenties. Wij vragen jou alleen wat tijd te besteden aan het ontwerpen van services en het gebruiken van de praktijk om waarde toe te voegen aan de menselijke ervaring. Je bent nu klaar voor die volgende uitdaging om samen met ons je vaardigheden als strategisch ontwerper te vergroten. Wij zijn vooral op zoek naar nieuwsgierigheid, enthousiasme, nederigheid, moed en een can-do mentaliteit van design denkers.

 

We zien graag je cv tegemoet. Laat ons in je sollicitatiebrief weten waarom je Liveworker wilt worden en wat je voor het team inbrengt.

Mocht er een relevante kans zijn, dan hoor je van ons!

Blijf in contact met ons!

Volg ons op LinkedIn om het laatste nieuws en vacatures te zien
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om onze nieuwste artikelen te zien

Solliciteer hier

Other careers

Design Operations Manager - London UK
Livework studio London

Design Operations Manager - London UK

Read more